75 Jaar vrijheid vieren 

75 Jaar vrijheid vieren 

75 Jaar geleden zijn wij bevrijd, dat betekent ook dat wij 75 jaar met onze buren in vrijheid leven. Haren-Haren gaat gezamenlijk deze vrijheid vieren op Borkum.

75 jaar vrijheid vieren op Borkum

Wil jij bij onze buren sportief onze vrijheid vieren? Ga dan mee met ons op vrijdag 24 april. Op deze dag laten we alles los om op Borkum (D) te luisteren, te fietsen en om handen te schudden met onze buren.

Borkum Ahoi!

Op 24 april gaan we in de Eemshaven op de veerboot naar Borkum. Gesterkt, door een heerlijk ontbijt aan boord, stappen we bij het eilandstation op onze fiets om Borkum te ontdekken en onze buren te onmoeten,.

Fietsen in vrijheid

8e editie fietsevenement Haren- Haren haakt aan bij het thema ’75 jaar vrijheid’ in 2020. In 2020 herdenkt Nederland het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, met het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven aan onze nieuwe generaties. Haren-Haren initiatiefnemer Jeroen de Grijs blikt terug hoe deze vrijheid bij hem in de loop der jaren meer en meer een betekenis heeft gekregen.

Wat betekent vrijheid voor jou? Meld je verhaal!

Denk jij wel eens na over jouw vrijheid? Voor iedereen heeft dat een andere betekenis. Maar hoe vaak staan we daar nou eigenlijk bij stil? Spreek je fietsers dan zeggen ze steevast dat ze vrijheid voelen als ze door de prachtige natuur of over het snelle asfalt razen.

Met het thema van dit jaar ‘Fietsen in vrijheid’ zijn we op zoek naar (potentiële) deelnemers die zondag 5 juli meefietsen en hun verhaal/gedachten over vrijheid met ons willen delen.

Meld je verhaal via dit contactformulier en wij nemen contact op voor een interview.

11 + 1 =