De Belgen komen toch!

Haren, 02-07-2020 | Persbericht vanuit Merelswereld

Op zondag 5 juli 2020 zou de toertocht Haren-Haren verreden gaan worden. Een prachtig jaarlijks wielerevenement. Helaas gaat deze editie, door corona uiteraard, niet door. Voor de 4e keer zou ook een team van Merelswereld mee doen. Velen die onze Stichting op deze manier konden ondersteunen, hadden zich al gemeld.

Zo ook een team van 6 personen uit België. Niet zonder reden; het zijn vrienden en familie van Valerie, een lotgenoot van Merel uit België. Zij willen op deze manier de Stichting ondersteunen en Valerie op een positieve, sportieve wijze vertegenwoordigen.

De tocht gaat niet door, maar het team uit België wil toch graag de toertocht op eigen houtje rijden. Nu de coronaregels dit toestaan, komt men op zaterdag 4 juli aan in Groningen en gaat zondag 5 juli alsnog de rit naar Haren (Duitsland) doen.

Heen en terug ruim 160 km! Merel zal, samen met man Hans, een stuk mee gaan rijden. De organisatie van Haren-Haren waardeert dit initiatief eveneens; de vaste ‘routeplanner’ Eelco Borgman heeft aangegeven graag als gids te willen fungeren en zal ook meerijden.

Een bijzondere actie in een bijzondere tijd. Dat vraagt om aandacht, het is een mooi verhaal.

Voor meer informatie
kunt u contact opnemen met
Hans van der Ploeg
0634267500
vanderploeghans@gmail.com