Heijkoop betekent voor u

  • altijd persoonlijk contact
  • met daadkracht & respect
  • een transparante dienstverlening
  • een betrouwbare partner
  • korte lijnen & snel resultaat

Voor effectief debiteurenbeheer gaat u naar Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders incasso en advies. Als gerechtsdeurwaarders te Groningen voeren wij al 50 jaar met succes complete incassotrajecten uit. Graag geven wij u advies over debiteurenbeheer, ondersteunen bij uw debiteurenbeheer of indien u dit wenst kunnen wij het debiteurenbeheer geheel van u overnemen. Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies begeleiden u graag vanaf uw factuur tot en met de eventueel nodige uitvoer van een juridische maatregel met daadkracht en respect.

Daadkracht & respect voor uw klant

Omdat wij als uw partner goed begrijpen dat u afhankelijk bent van uw klanten overleggen wij altijd met u omtrent de juiste benaderingswijze van uw debiteur. Wij zullen uw debiteur, uw klant altijd met daadkracht en respect behandelen zodat het, indien gewenst, toekomstige zaken niet in de weg hoeft te staan.

Kleinschalig, transparant en snel

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is een van de belangrijke speerpunten van Heijkoop & Partners gerechtsdeurwaarders, incasso en advies. Met 12 medewerkers en een platte organisatiestructuur kunnen we dit als geen ander waarborgen. Op een transparante manier houden we onze opdrachtgevers op de hoogte van een incassotraject en met onze deurwaardersdiensten kunnen we, indien noodzakelijk, snel het juridische incassotraject starten en aansluitend het vonnis executeren.

Contactgegevens

Bankastraat 73 9715 CJ Groningen +31 (0)50 525 00 50 info@heijkoopgroep.nl www.heijkoopgroep.nl