Van scootmobiel tot e-car: elektrisch rijden heeft de toekomst

100 jaar geleden bewoog men zich met paard en wagen sneller door de stad dan nu met de auto. De autodrukte in steden brengt bovendien luchtvervuiling, lawaai, stress en hoge kosten met zich mee. Elektrisch rijden heeft dan ook de toekomst. Mango biedt u een uitgebreid assortiment elektrische vervoermiddelen zoals fietsen, scootmobielen, scooters, steps, city cars, brommobielen en – inmiddels – ook een elektrische tuk tuk!

Mango brengt leuke dingen dichterbij

De compacte afmetingen van onze producten maken het verplaatsen in drukke steden en dorpen makkelijker, goedkoper en leuker. U beweegt zich soepel door het verkeer en parkeert, gratis, op de stoep. Met elektrisch rijden draagt u ook bij aan een schonere wereld en bespaart u op aanschaf en onderhoud. Alle Mango producten zijn van de beste kwaliteit en scherp geprijsd.

Altijd bij u in de buurt

Mango Mobility heeft een e-mobility stores in Haren aan de Emmalaan. Dion Brouwer is de storemanagers van Mango Haren. Hij denkt met u mee bij het vinden van de juiste vervoersoplossing. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een winkel te bezoeken, dan komen we met één van onze rijdende showrooms graag bij u langs. Onze betrokken experts geven u dan thuis vrijblijvend advies. We helpen u graag op weg!

Wij staan voor u klaar!

  • Landelijke thuis servicedienst
  • 24-uurs pechhulp
  • Winkels door heel Nederland
  • Gekwalificeerde servicemonteur

Contactgegevens

Emmalaan 31
9752 KS Haren

+31 (0)50-7116060
d.brouwer@mangomobility.nl
www.mangomobility.nl/haren

Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 16.00
Maandag en zondag gesloten

Fietsfestijn Haren-Haren Mango Mobility e-store-logo