Marco Verhoef verwacht prachtig fietsweer

Marco Verhoef verwacht prachtig fietsweer tijdens 9e editie Haren-Haren

Als het aan Marco Verhoef ligt, meteoroloog bij het KNMI, belooft de 9e editie van Haren-Haren op zondag 3 juli 2022 een prachtige fietsdag te worden. De fanatiek fietsende weerman bracht dit weerbericht persoonlijk tijdens de Nietwerkbijeenkomst op 16 maart jongstleden in Roden.

Omdat de meeste mensen in Nederland het weerbericht pas kijken nadat ze gegeten hebben, werden alle gasten eerst getrakteerd op broodjes en een heerlijke kop soep. Sponsor Schadenet Bathoorn Roden had voor deze gelegenheid zijn deuren geopend. Na een rondleiding in het autoschadebedrijf vertrok iedereen naar dé fietstempel van het Noorden; Velodroom Roden.

Marco Verhoef creëerde een ‘live-uitzending’ en vertelde alles rondom weersvoorspellingen. Na afloop konden de gasten – onder het genot van een drankje – napraten in de winkel en tegelijkertijd de laatste fietstrends bekijken.

Sta jij aan de start van de 9e editie?

Heb jij je al ingeschreven voor de wielerklassieker Haren-Haren op zondag 3 juli? Schrijf je in voor de korte afstand van 50 km, de tussenvariant van 105 km of de lange variant van 165 km.

Haren-Haren weerverwachting Marco Verhoef tijdens netwerkbijeenkomst bij Schadenet Bathoorn en Velodroom Roden

V.l.n.r. Jeroen de Grijs (Haren-Haren), Dick Bathoorn (Schadenet Bathoorn Roden), Marco Verhoef (KNMI) en Stefan van Bolhuis (Velodroom Roden).

Mede mogelijk gemaakt door

Velodroom Roden voorheen Bike Life Roden