Zij houden van sport! Actief bezig zijn, je goed voelen en elke dag iets dichterbij je doel komen. Vanuit deze passie is Onlinesportvoeding ontstaan. Vanaf 2018 is Onlinesportvoeding partner van Haren-Haren en haal je de finish mede door hun sportdrank.

Sportvoeding voor wielrenners

Koersend door het landschap tijdens Haren-Haren is de juiste voeding essentieel voor de beste prestaties. En ook voor je eigen plezier natuurlijk, want op de fiets zitten zonder de juiste voeding in je lijf is alles behalve een pretje en kan bovendien makkelijk voorkomen worden.

Bij Onlinesportvoeding vinden ze het belangrijk dat iedere deelnemer van Haren-Haren zich het beste voor zijn eigen fietsevenement voorbereid. Onlinesportvoeding wil jou zo goed mogelijk helpen met behulp van de juiste sportvoeding en bijbehorend advies. Door op het juiste moment de juiste voeding te nemen kun jij je beter voorbereiden op Haren-Haren of een andere sportsessie. Je gaat je uithoudingsvermogen verbeteren of je spieren beter laten herstellen. Maar ook duursporters als krachtsporters en teamsporters vinden geschikte producten bij ons.

Wat kun je verwachten van onlinesportvoeding?

Zij combineren de juiste merken op één website met een uitgebreid assortiment waar altijd wel iets voor jou bij zit. Wanneer jouw sportvoeding op is wil je natuurlijk snel een nieuwe voorraad in huis hebben. Bestel je doordeweeks voor 17:00 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis.

Sportvoeding voor wielrenners

Klik hier voor uitgebreide informatie over sportvoeding voor wielrenners

 

Contact

Klantenservice

  • Bel naar 085-1300747
  • Op elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur

Adres

  • Stettingweg 22
  • 9723 HD Groningen