PlasBossinade in een nieuw jasje

PlasBossinade heeft een nieuwe huisstijl en website. De eigenzinnige nieuwe stijl past bij de filosofie van het kantoor van advocaten en notarissen dat gelooft dat vrijheid ruimte geeft.

Met een zwart-geel kleurenpalet, nieuw logo en eigen illustratiestijl doorbreekt het kantoor de grenzen van het huidige speelveld van advocaten en notarissen. Bestuursvoorzitter Peter Fousert: “Wij geloven dat vrijheid ruimte geeft. Allereerst voor onze werknemers. Om anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Maar ook vrijheid voor ondernemers, die zich geen zorgen meer hoeven te maken over juridische zaken.’ Deze werkwijze komt terug in de nieuwe stijl.

Het kantoor heeft daarnaast te maken met een forse groei aan jonge professionals. De nieuwe generatie past niet in een keurslijf. Fousert: “We dagen elkaar elke dag uit om ‘op eigen wijze’ te werken en van gebaande paden af te wijken. Iedereen is anders, dus iedereen haalt op een andere manier resultaat. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.” Met de nieuwe stijl richt PlasBossinade zich ook expliciet tot talentvolle, jonge juristen in de regio die graag in vrijheid hun talenten verder willen ontwikkelen.

Op de nieuwe website is het opvallende kleurenpalet, het logo en de nieuwe illustratiestijl te zien. De komende maanden wordt de stijl verder uitgerold in de communicatie van PlasBossinade.

PlasBossinade. Grenzen doorbreken.

Zij geloven dat vrijheid ruimte geeft. Ze verdiepen zich in jou en jouw bedrijf en kijken vanuit verschillende expertises en disciplines naar jouw vraag.

Zo ontstaan nieuwe verbanden en verrassende inzichten. En zo bereiken ze onverwachte resultaten. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven. Op zaken die er toe doen. Voor jou.