Handbike toertocht

Op 1 juli is er voor de tweede keer de mogelijkheid om als handbiker mee te doen aan de ‘De Ultieme wielerklassieker’ Haren-Haren. Deze tocht start en eindigt in het Groningse Haren. De organisatie Haren-Haren, Move Forward en de Stichting Bea werken samen om zoveel mogelijk handbikers aan de toertocht mee te laten doen. De fietsroute bestaat uit 40 of 80 km.

Klik hier voor inschrijving van de Handbike toertocht. Bij voorinschrijving vergoedt Move Forward het inschrijfgeld. We vragen je hiervoor (in verband met privacy wetgeving) naast de aanmelding via de website van de Haren-Haren toertocht, je ook aan te melden via de website www.moveforward.nu.

Laura de Vaan, paralympisch handbiker en ambassadeur van Move Forward is ook aanwezig bij de tocht en zal jullie aanmoedigen. Zij stelt zich kort voor:

“Als topsporter ben ik fulltime met het handbiken bezig. Tijdens de Paralympische Spelen in Rio 2016 behaalde ik het brons op de tijdrit en het zilver in de wegwedstrijd. Resultaten waar ik trots op ben. Hiermee is het nog niet gedaan. Ik heb de ambitie door te gaan tot en met Tokyo 2020!

Mijn belangrijkste resultaten zijn: Paralympische Spelen Rio 2016: zilver en brons, Wereldkampioen tijdrijden 2011 en 2015, Paralympische Spelen Londen 2012: zilver en brons en WK’s vanaf 2009: podium. Mijn doel voor 2017 is (kwalificatie voor) het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika.

Graag tot ziens in Haren op 1 juli, zie hiervoor ook mijn videoboodschap in de bijlage!”

Inschrijven

Aanmelden? Klik hier voor inschrijving.