Spaak, Geopark De Hondsrug en In actie voor de Hartstichting

Koffie, Geschiedenis en Kom in actie!

Om maar een paar ingrediënten te noemen van de aankomende editie Haren-Haren op zondag 3 juli.

Spaak Koffie & Koers

Tijdens de negende editie van Haren-Haren is hét fietscafé van Groningen van de partij: Spaak! De koffie- en koersconnaisseurs uit de stad staan dan op het ‘t Clockhuysplein in Haren om de beste koffie te schenken, voordat de koers van start gaat. Terug van je ronde wachten Spaak en DJ Willem je op om er nog een gezellige coolingdown van te maken.

Geopark De Hondsrug

Onze drie prachtige routes gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. Je fietst over ruggen en door dalen die in de ijstijd gevormd werden. Zonder dat je het door hebt, rijd je misschien op een plek waar ooit een wolharige mammoet liep of een prehistorisch mens zijn ontbijt bij elkaar sprokkelde. Haren-Haren laat je beleven wat we dagelijks zien.

De Nederlandse Hartstichting

Met trots laten we jullie weten dat we samenwerken met de Nederlandse Hartstichting. Deelnemers van de negende editie Haren-Haren kunnen een persoonlijke actie starten om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Kijk dan op projectpagina op de website van de Hartstichting.

Dit jaar weer nieuwe routes! 50 km, 105 km en 165 km met vertrek vanuit Haren en 105 km met vertrek uit Odoorn. Al jarenlang wordt deze tocht door de NTFU beoordeeld met het keurmerk ‘Extra goed geregeld’.