Atlas Letselschade: Juridische bijstand door professionele, betrokken specialisten

Misschien heb je onze nieuwste sponsor Atlas Letselschade al voorbij zien komen op onze Socials. We bezochten onlangs kantoor Assen, waar we Willem Jan Alders (accountmanager) de Haren-Haren 2023 posters en een grote bos bloemen kwamen brengen. We zijn uitermate blij met de steun van onze nieuwe sponsor…… zolang het daar maar bij blijft en alle deelnemers van de 10de Haren-Haren op zondag 2 juli zonder letsel, schade en letselschade de finishlijn passeren.

Atlas Letselschade biedt deskundige juridische bijstand door ervaren juristen. Bijvoorbeeld bij letselschade na een ongeval. Welke juridische stappen moet je zetten? Hoe zit het met aansprakelijkheid en schadevergoedingen? Atlas Letselschade helpt je bij dergelijke vraagstukken en handelt juridische en administratieve zaken voor je af.

Met een persoonlijke en professionele aanpak stelt Atlas Letselschade jou, als cliënt, centraal. Naast deskundigheid, juridische ervaring en kennis draait het vooral om aandacht, begrip en communicatie.

Wil je meer weten over wat Atlas Letselschade voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website www.atlasletselschade.nl.

Café de Zaak
Atlas Letselschade
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ineens kan er iets gebeuren dat uw leven volledig op zijn kop zet. Bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een ongeval op uw werk. Maar ook een hondenbeet terwijl u een wandeling maakt. Van het ene moment op het andere heeft u te maken met de gevolgen van een ongeluk. Dat is het moment waarop u een letselschadespecialist van Atlas Letselschade inschakelt.