Deelnemen

Haren-Haren 165 km

Zondag 7 juli 2024

Een internationale tocht Nederland-Duitsland-Nederland voor de ultieme uitdaging. Al fietsend naar verzorgingspost  Flugplatz Dankern in Duitsland klim je naar 's Hondsrugs hoogste ruim 20 meter boven NAP.

Haren-Haren 105 km

Zondag 7 juli 2024

Laat je 105 km lang verrassen tijdens de prachtige route over de Hondsrug. Halverwege de tocht is een verzorgingspost. Laat hier je benen even rusten en neem een welverdiende versnapering.

Haren-Haren 50 km

Zondag 7 juli 2024

De 50 km route en de nieuwe Ouder-Kind toertocht zijn niets minder dan een ontdekkingsreis door het zuidelijkste puntje van de provincie Groningen, grenzend aan de kop van Drenthe.

Handbike 50 km

Zondag 7 juli 2024

Fietsen kan ook met je handen. Daarom organiseren we dit jaar weer een tocht voor de sportieve handbiker. UMCG Beatrixoord, High Performance Partner van NOC*NSF stoomt u klaar voor deze tocht.

Typisch Haren-Haren

Uitstekend georganiseerd en een goedverzorgde tocht

Aandacht voor

kwaliteit
veiligheid
beleving

Een helm is verplicht als je met een racefiets meedoet! Houd je aan de verkeersregels. Houd zichtbaar rekening met anderen in het verkeer. Gebruik een fietsbel. Geef tijdig aan welke richting je gaat volgen. Blijf beleefd tegen andere weggebruikers. Rijd altijd op het aangegeven fietspad. Passeer een fietser of wandelaar op gepaste snelheid. Volg aanwijzingen op van politie en/of verkeersregelaars. Gooi afval in een afvalbak.

Genieten

De routes van Haren-Haren gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. De ijstijden vormden er ruggen en dalen met prehistorische schatten. Een landschap dat van alle tijden is. Sinds 2013 draagt dit gebied de naam De Hondsrug UNESCO Geopark.