Bekijk foto’s 2021

Geweldig goede route, de pijlen waren goed uitgezet!

Met 525 deelnemers aan de start in Haren en Odoorn, kijken we terug op een bijzonder, maar geslaagd wielerevenement! Om 9.00 uur gaf sportjournalist Dick Heuvelman het startsein voor de eerste groep wielrenners. Als organisatie konden we, in verband met COVID-19, niet de gezellige afterparty bieden met muziek en horeca op ’t Clockhuysplein, maar hopelijk hebben alle deelnemers kunnen nagenieten op een van de horecaterrassen. Het onderdeel Korte-Haren van 50 km wat dit jaar nieuw werd toegevoegd leverde een groep van bijna 40 deelnemers op en krijgt volgend jaar een vervolg.

De 9e editie van Haren-Haren is op zondag 3 juli 2022!

Top geregeld

Oudemolensche Diep

Foto's door Peter Hefting

Geweldige goede route

Top 50 selectie

Foto's door Bjorn Eerkes

Prijswinnaars

335 Foto's van Bjorn

Foto's door Bjorn Eerkes

Belangrijk om te weten

  • Voorinschrijving is verplicht.
  • We passen de 1,5 meter maatregel toe.
  • Tarief € 9,50 (voor NTFU leden € 7,50).
  • Inclusief: uitgepijlde route, routebegeleiding, pech onder weg service, verzorgingspost.
  • Inclusief: herinnering.
  • Vanwege de COVID-19 maatregelen werken we met tijdsvakken, zodat het vertrek gefaseerd verloopt. Voor het aantal personen per tijdvak worden de NTFU richtlijnen gehanteerd.
  • Als het evenement alsnog niet door kan gaan i.v.m. COVID-19 wordt je inschrijving automatisch verplaatst naar 2022 of ontvang je het inschrijfgeld retour.

Typisch Haren-Haren

Uitstekend georganiseerd en een goedverzorgde tocht

Aandacht voor

kwaliteit
veiligheid
beleving

Een helm is verplicht als je met een racefiets meedoet! Houd je aan de verkeersregels. Houd zichtbaar rekening met anderen in het verkeer. Gebruik een fietsbel. Geef tijdig aan welke richting je gaat volgen. Blijf beleefd tegen andere weggebruikers. Rijd altijd op het aangegeven fietspad. Passeer een fietser of wandelaar op gepaste snelheid. Volg aanwijzingen op van politie en/of verkeersregelaars. Gooi afval in een afvalbak.

Genieten

De routes van Haren-Haren gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. De ijstijden vormden er ruggen en dalen met prehistorische schatten. Een landschap dat van alle tijden is. Sinds 2013 draagt dit gebied de naam De Hondsrug UNESCO Geopark.