Deelnemen

Haren-Haren 165 km

Zondag 7 juli

Een internationale tocht Nederland – Duitsland – Nederland voor de echte fietsliefhebber. Al sportend genieten van wat de Hondsrug te bieden heeft. 

Haren-Haren 105 km

Zondag 7 juli

Voor een ieder wat wils. Een verrassende route over de Hondsrug met een prachtige verzoringspost bij Bakkerij Joost te Odoorn. Hier kom je weer op krachten. 

Lange Haren 105 km

Zondag 7 juli

Speciaal voor de ladies. Als je het prettig vindt om alleen met vrouwen te fietsen. Een tocht zonder haantjes en macho’s. Gewoon een lekker stukje fietsen met je vriendin(nen).

Handbike 50 km

Zondag 7 juli

Overal wordt rekening mee gehouden. Een stoere tocht voor de mens met een beperking. Revalidatiecentrum Beatrixoord stoomt u klaar voor deze handbike tocht.

Typisch Haren-Haren

Uitstekend georganiseerd en een goedverzorgde tocht

Typisch Haren-Haren

Uitstekend georganiseerd en een goedverzorgde tocht

Aandacht voor

kwaliteit
veiligheid
beleving

Een helm is verplicht als je met een racefiets meedoet! Houd je aan de verkeersregels. Houd zichtbaar rekening met anderen in het verkeer. Gebruik een fietsbel. Geef tijdig aan welke richting je gaat volgen. Blijf beleefd tegen andere weggebruikers. Rijd altijd op het aangegeven fietspad. Passeer een fietser of wandelaar op gepaste snelheid. Volg aanwijzingen op van politie en/of verkeersregelaars. Gooi afval in een afvalbak.

Genieten

De routes van Haren-Haren gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. De ijstijden vormden er ruggen en dalen met prehistorische schatten. Een landschap dat van alle tijden is. Sinds 2013 draagt dit gebied de naam De Hondsrug UNESCO Geopark.