Deelnemen

Haren-Haren 165 km

Zondag 7 juli 2024

Een internationale tocht Nederland-Duitsland-Nederland voor voor de ultieme uitdaging. Al sportend genieten van Flugplatz Dankern en wat de Hondsrug te bieden heeft.

Haren-Haren 105 km

Zondag 7 juli 2024

Voor een ieder wat wils. Een verrassende route over de Hondsrug met een prachtige verzoringspost bij De Oringer Marke te Odoorn. Hier kom je weer op krachten.

Haren-Haren 50 km

Zondag 7 juli 2024

Deze 50 km familietoertocht kan gezien worden als een ware ontdekkingsreis door unieke dorpen en landschappen van De Hondsrug UNESCO Global Geopark.

Handbike 50 km

Zondag 7 juli 2024

Overal wordt rekening mee gehouden. Een stoere tocht voor de mens met een beperking. UMCG Revalidatiecentrum Beatrixoord stoomt u klaar voor deze handbike tocht.

Typisch Haren-Haren

Uitstekend georganiseerd en een goedverzorgde tocht

Aandacht voor

kwaliteit
veiligheid
beleving

Een helm is verplicht als je met een racefiets meedoet! Houd je aan de verkeersregels. Houd zichtbaar rekening met anderen in het verkeer. Gebruik een fietsbel. Geef tijdig aan welke richting je gaat volgen. Blijf beleefd tegen andere weggebruikers. Rijd altijd op het aangegeven fietspad. Passeer een fietser of wandelaar op gepaste snelheid. Volg aanwijzingen op van politie en/of verkeersregelaars. Gooi afval in een afvalbak.

Genieten

De routes van Haren-Haren gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. De ijstijden vormden er ruggen en dalen met prehistorische schatten. Een landschap dat van alle tijden is. Sinds 2013 draagt dit gebied de naam De Hondsrug UNESCO Geopark.