Routes

Routes 2019

Bekijk hieronder de routes van de 7de editie van de fietstocht Haren-Haren. De routes gaan door de Provincie Groningen en de Provincie Drenthe. De gekozen wegen en fietspaden zijn autoluw en je fietst door een omgeving met prehistorische schatten. Duizenden jaren lang gaven mensen vorm aan dit landschap dat van alle tijden is. Bekijk hieronder de routes van 2019.

Haren-Haren 165km

Een internationale tocht Nederland – Duitsland – Nederland voor de echte fietsliefhebber. Als sportend genieten van wat de Hondsrug te beiden heeft. Keerpunt is Flugplatz Dankern bij Haren Ems in Duitsland. Hier een geniet momentje mit cafe und kuchen.

Haren-Haren 105km

Voor een ieder wat wils. Een verrassende route over de Hondsrug met een prachtige verzoringspost bij Bakkerij Joost te Odoorn. Hier kom je weer op krachten.

Haren-Haren 50km

Deze 50 km familietoertocht kan gezien worden als een ware ontdekkingsreis door unieke dorpen en landschappen van De Hondsrug UNESCO Global Geopark.

Handbike 50km

Overal wordt rekening mee gehouden. Een stoere tocht voor de mens met een beperking. Revalidatiecentrum Beatrixoord stoomt u klaar voor deze handbike tocht.