Routes

Routes 2021

Bekijk hieronder de routes van de 8de editie van de fietstocht Haren-Haren. De 2021 routes van 165 km, 105 km en 50 km lopen door de Provincies Groningen en  Drenthe. We kiezen voor de mooiste fietspaden en verrassende autoluwe weggetjes door het Hondsruggebied.

Haren-Haren 165km

Een internationale tocht Nederland – Duitsland – Nederland voor de ultieme uitdaging. Al sportend genieten van wat de Hondsrug te bieden heeft. Keerpunt is Flugplatz Dankern bij Haren Ems in Duitsland. Hier een geniet momentje mit Kaffee und Kuchen.

Haren-Haren 105km

Voor een ieder wat wils. Een verrassende route over de Hondsrug met een prachtige verzoringspost bij De Oringer Marke te Odoorn. Hier kom je weer op krachten. Let op! Vanaf 2020 is ook Odoorn een start- en finish locatie voor de 105km route.

Haren-Haren 50km

Deze 50 km familietoertocht kan gezien worden als een ware ontdekkingsreis door unieke dorpen en landschappen van De Hondsrug UNESCO Global Geopark.

Handbike 50km

Overal wordt rekening mee gehouden. Een stoere tocht voor de mens met een beperking. Revalidatiecentrum Beatrixoord stoomt u klaar voor deze handbike tocht.