Routes

Routes 2024 zijn ´under construction´

Bekijk hier straks de routes van de 11de editie van de fietstocht Haren-Haren. De 2024 routes zijn nog niet bekend, maar de 165 km, 105 km en 50 km lopen allemaal door provincies Groningen en Drenthe. We kiezen voor de mooiste fietspaden en verrassende autoluwe weggetjes door het Hondsruggebied.

Haren-Haren 165km

Een internationale tocht Nederland-Duitsland-Nederland voor de ultieme uitdaging. Al sportend genieten van Flugplatz Dankern en het prachtige Hondsruggebied.

GPX bestand is beschikbaar vanaf 1 juli

Haren-Haren 165km route

Haren-Haren 105km

Laat je 105 km lang verrassen tijdens de prachtige route over de Hondsrug. Halverwege de tocht is een verzorgingspost. Laat hier je benen even rusten en neem een welverdiende versnapering.

GPX bestand is beschikbaar vanaf 1 juli

Haren-Haren 2021 105km route

Haren-Haren 50km

De 50 km route en de nieuwe Ouder-Kind toertocht zijn niets minder dan een ontdekkingsreis door het zuidelijkste puntje van de provincie Groningen, grenzend aan de kop van Drenthe. 

GPX bestand is beschikbaar vanaf 1 juli

Handbike 50km

Ook voor de handbikers zetten we weer een mooie route uit dit jaar. Revalidatiecentrum UMCG Beatrixoord, High Performance Partner van NOC*NSF, stoomt je klaar voor de handbike tocht.

GPX bestand is beschikbaar vanaf 1 juli