Als fietsers treffen we het dit voorjaar. Veel mooie dagen en we verheugen ons op de vele deelnemers. Onze Bakker Joost in Odoorn verheugd zich op de vele terrasbezoekers. Ook dit jaar wordt de appeltaart met slagroom favoriet bij de koffie tijdens je tussenstop.

Liefde voor fietsen en voor iets lekkers.  Dat laat je stoppen bij Bakker Joost. Het lunchlokaal en verzorgingspost tijdens Haren-Haren

Echter Bakker Joost heeft voor jou wat speciaals in petto. Van hun lunchkaart worden de vegetarische broodjes opvallend veel besteld en de Big Tuna en de hamburger zijn favoriet onder hun terrasbezoekers.

Bakker Joost puur Drents

Ze gebruiken Drentse granen en halen de meeste grondstoffen van een regionale molenaar. Op zijn beurt ontvangt hij weer de granen van de agrariërs uit de buurt. Hun vaste gasten vinden het brood smaakvol en goed van structuur. Dus fiets of zoef jij deze zomer langs de Drentse akkers? Wellicht kijk je dan naar je toekomstige boterhammen!

Contact

Bakker Joost en Lunchlokaal

Onderweg en voorproeven bij Bakker Joost

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”74″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”500″ thumbnail_height=”250″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]