Bathoorn autoschade bestaat 55 jaar!

55 Jaar geleden begonnen Henk en Janna Bathoorn aan een droom in de schuur van Henk zijn vader, vandaag is die droom een gerespecteerd bedrijf: Bathoorn Autoschade! Van een bescheiden begin tot een uitgebreid pand van 1600 m²!

Uiteraard hebben we dat met elkaar even gevierd met – hoe kan het ook anders – taart! Zo’n mooie gelegenheid konden we niet voorbij laten gaan om Dick Bathoorn, de huidige eigenaar en zoon van Henk en Janna, samen in het zonnetje te zetten. Tenslotte is niet iedereen gegeven dat er na zo’n lange tijd nog steeds zo’n prachtig bedrijf staat.

Wist je trouwens dat Henk en Janna een van de eerste bewoners waren van het industrieterrein Bitseveld in Roden? Ze bouwden er in 1975 niet alleen een pand voor het bedrijf, maar ook een woonhuis. En dat Bathoorn autoschade al sinds het eerste begin trots deel uitmaakt van Schadenet?

Zij danken iedereen hartelijk die hun heeft gesteund op deze ongelooflijke reis. We proosten op nog veel meer succesvolle jaren! 🥂🍾

Café de Zaak
Atlas Letselschade
Schadenet Bathoorn richt zich op het herstel van schades aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, daarbij maakt de leeftijd, de grootte of het merk niet uit. Tijdens het schadeherstel aan uw auto in de werkplaats werken we met de meest moderne technische apparatuur.