Bestel hier tickets met korting voor de Bike Motion beurs in Utrecht 1-3 maart en bezoek de Haren- Haren stand.

Bike Motion Benelux beurs

Waar kun je fietsseizoen beter beginnen dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux? Bike MOTION brengt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart drie dagen fietsplezier.
Met Bike MOTION in het voorjaar geven we jouw seizoenstart een boost. Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Je vindt alles onder één dak. Bike MOTION laat ieders fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen.

Ontmoet ons op de NTFU Toertochtplein

Haren-Haren is vertegenwoordigd op de NTFU Toertochtplein. U kunt ons vinden met standnummer 10.TT14. Klik hier voor ons profiel.

Bestel je ticket met korting

Gebruik daarvoor deze link om geen € 16,00 te betalen maar € 11,50 voor de entree. Klik hier voor tickets met korting voor de Bike Motion beurs.

Wanneer

Bike MOTION Benelux vindt in 2019 plaats van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

  • Vrijdag 1 maart: 10.00 uur – 21.00 uur
  • Zaterdag 2 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
  • Zondag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

Waar

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Motivatie

Bike MOTION Benelux is een absolute must als het gaat om een echte fietsbeleving. Zodra de voorjaarsklassiekers starten, begint het bloed van gepassioneerde wielerliefhebbers, amateurrenners en sportieve fietsers sneller te stromen. Juist aan het begin van het seizoen willen zij zich voorbereiden. 

Bike MOTION is de plek waar je op één locatie een compleet nieuw assortiment vindt van alle belangrijkste leveranciers en waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, fietstrends, innovatieve technieken en vaardigheden. Uiteraard is er voor bezoekers ook heel veel zelf uit te proberen. Binnen én buiten zijn testmogelijkheden voor racefietsen en (e)-mountainbikes maar ook theaters met inhoudelijke sessies, vermaak en het ontmoeten van (oud) profs.