Bij Bossers & Cnossen zien we ICT als commodity, net zoals water uit de kraan. Het is noodzakelijk om te overleven en overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar. Wij geloven dat een goed functionerende ICT-omgeving net zo gewoon moet zijn als water uit de kraan.

Expertise

Bossers & Cnossen is een gecertificeerde en geautoriseerde leverancier van een groot aantal merken op het gebied van ICT-middelen en functionaliteiten.

De kracht van Bossers & Cnossen

Wij leveren ICT-functionaliteit waarmee u uw doelstellingen kunt realiseren: van een eenvoudige werkplekoplossing, ICT-infrastructuur tot een complexe cloudoplossing of Saas-functionaliteit op het gebied van zorg, educatie en onderzoek. Deze functionaliteit wordt geleverd aan de (semi-) overheid en het (middel) grote bedrijfsleven. Ons doel is om een professionele en kwalitatief hoogstaande ICT-speler in het marktsegment te zijn. Daarbij geloven wij dat tevreden klanten de basis vormen voor een gezonde bedrijfsvoering.

Onze kernwaarden: Solide, Kundig, Nuchter en Persoonlijk

Bossers & Cnossen staat voor een eerlijke en persoonlijke benadering, met oog voor de lange termijn en investeren in groei van kennis, mensen en relaties. Daarmee borgen wij de financiële gezondheid en continuïteit van onze onderneming en uw organisatie.

Sponsoring

Wij zijn als sponsor te zien bij topsportclubs FC Groningen, Gas Terra Flames en Nic./Alfa College.

Contactgegevens

Wasaweg 3 9723 JD Groningen +31 (0) 50 850 69 00 info@bnc.nl www.bnc.nl

Bossers-Cnossen-Maarten-van-Vliet