Café de Zaak: Hét Café van Haren

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Peter Heikens (49) keert daarom terug in de horeca. Vanaf 1 juni 2023 bestiert hij Café de Zaak aan de Vondellaan in Haren (Gn). In het verleden runde Peter twee golfclubs en zijn eigen cateringbedrijf. Tegenwoordig werkt hij al weer geruime tijd in de koffiebranche en voorziet hij vele horecazaken van high-end koffie.

Maar de passie voor een eigen horecazaak bleef en bloeide dit jaar weer helemaal op, nadat hij Anton de Jong (eigenaar van Café de Zaak) tegenkwam op de horecabeurs in Leeuwarden. En nu, slechts een paar maanden later, maakt Peter zijn comeback als horecabaas. Samen met het huidige team van Café de Zaak staat Peter straks voor je klaar om je de lekkerste kop koffie te serveren of een praatje te maken over de koers.

Want, een andere passie van Peter is fietsen. Een rondje Haren-Haren slaat hij niet snel over. Vorig jaar reed Peter de 165 km route van de negende editie van Haren-Haren. Dit jaar weer?
In het wiel van de fietsers van TGIF (Thank God It’s Friday), de Wielerclub Haren, die geregeld hun vrijdagrit in Café de Zaak afronden?

Hoe dan ook. Fietsfanaat of niet, Peter en zijn team verwelkomen je graag in Café de Zaak voor gezelligheid met een vleugje koers!

Café de Zaak
Peter Heikens (links) en Anton de Jong (rechts)
In het centrum van Haren, naast de alom geprezen Pizzeria Sa Capanna is Café de Zaak te vinden. Een lokaal voor jong en oud. De gezellige inrichting voorzien van een grote open haard nodigt uit om hier al dan niet in gezelschap van vrienden een tijdje te verpozen.