Uitnodiging nietwerkbijeenkomst

Doe mee aan de pelotontocht naar het vleesveebedrijf van fam. Koops in Eexterveen

Als organisatie van de ultieme wielerklassieker Haren-Haren vinden wij het belangrijk om onze sponsoren met elkaar te verbinden.

Daarom nodigen wij jou uit om, geheel kosteloos, deel te nemen aan onze pelotontocht. Op donderdag 7 juni gaan wij op de racefiets in een peloton naar het familiebedrijf van boer Koops in Eexterveen. Deze tocht wordt begeleid door ervaren wielrenners van s.v. Scharlakenhof. Zij kunnen jou tijdens deze tocht alles vertellen over ‘in een waaier rijden’ tot ‘kop over kop’ en van ‘bochten rijden’ tot ‘wanneer welke kleding’.

Je wordt om 15.45 uur met racefiets verwacht en omstreeks 16.00 uur vertrekken we in een peloton van De Grijs assurantiën en hypotheken, Waterhuizerweg 6 te Waterhuizen naar Eexterveen. Rond 20.00 uur zullen we weer terug zijn. In Eexterveen worden we warm onthaald door familie Koops. Zij zullen je met trots rondleiden op het vleesveebedrijf. Voor de inwendige mens wordt gezorgd en uiteraard mag daarbij de befaamde beefburger van eigen rundvlees niet ontbreken! Daarnaast hebben we nog een verassing in petto!

  • Voor wie: ondernemers en zakelijke partners
  • Wanneer: donderdag 7 juni
  • Aanmelden: klik hier, deelname is beperkt. Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar.

Geef je dus snel op, maar uiterlijk voor 6 juni. Klik hier voor aanmelden!
We zien je graag op 7 juni.

Deze nietwerkbijeenkomst wordt je aangeboden door vleesveebedrijf Koops, s.v. Scharlakenhof en Stichting Haren-Haren.

Met sportieve groet,
Team Haren-Haren

P.S. Uiteraard is een introducé welkom!