Fantastische jubileumeditie 2023!

Wat hebben we genoten vorig jaar. De tiende editie van de ultieme wielerklassieker van het Noorden ‘Haren-Haren’ werd toen op 2 juli verreden.

700 fietsers doorkruisten die dag het prachtige Hondsruggebied via Groningse fietspaden en Drentse landweggetjes. De deelnemers van de 165 km reden zelfs helemaal door naar Flugplats Dankern in het Duitse Haren.

Was je er vorig jaar ook bij en wil je die dag nog eens beleven of wil dit jaar voor het eerst meedoen en wil je een indruk krijgen van Haren-Haren? Bekijk dan dit filmpje op onze website of check de foto’s op de Haren-Haren Facebook en Instagram accounts.

Haren-Haren 2023 jubileumeditie

Voor iedereen!

Als organisatie van Haren-Haren zijn we trots dat we samen met alle vrijwilligers, onze partners en sponsoren al tien edities duizenden mensen op de been – of beter gezegd – op de fiets hebben gebracht. En wat het voor ons extra mooi maakt, is dat we ieder jaar weer oude bekenden én nieuwe gezichten zien.
Van beginnende fietser tot doorgewinterde koersfanaat, van solorijder tot fietsende familie, van (klein)kind tot (groot)oud(er) en van racefietser tot fietser met beperking op de handbike. Haren-Haren is voor iedereen. Dus ook voor jou!

Schrijf je snel in en fiets mee op zondag 7 juli. De inschrijving is geopend!