Haren-Haren
nietwerkbijeenkomst
ontmoetingen – informatief – leuk

Herbert Dijkstra over wielrennen, schaatsen en Olympische Spelen

Donderdagavond 7 december 2017 waren circa 40 partners van Haren-Haren aanwezig tijdens de 7de Haren-Haren nietwerkbijeenkomst in Centrum voor Revalidatie Beatrixoord. Gastspreker was verslaggever Herbert Dijkstra en daarmee ondersteunde de partners het project “Help Aphe studeren” met € 1.000.

Na ontvangst met broodjes en soep werden de aanwezigen door Jeroen de Grijs in de kerstsferen gebracht en werd de aftermovie getoond. Uiteindelijk zaten er 40 nietwerkers met een kerstmuts in de zaal. Daarnaast volgde er een rondleiding door het centrum voor revalidatie met alle faciliteiten die in Haren aanwezig zijn zoals the GRAIL. Hierop kunnen mensen in een virtuele omgeving revalideren.

Herbert Dijkstra vervolgde de avond met zijn anekdotes, unieke verhalen en gaf een kijkje achter de schermen als NOS verslaggever. Diverse keren werden de feiten gecontroleerd bij Lammert Huitema en de verhalen aangevuld door Dick Heuvelman. Een blik op de klok en we waren anderhalf uur verder en werd de avond afgesloten met een borrel aan de bar van het sportcentrum.

Kortom een geslaagde nietwerkbijeenkomst waarop van Haren-Haren: leuk, informatief met vele ontmoetingen.

Videoverslag

Aftermovie 2017

Mogelijk gemaakt door

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”70″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”71″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”200″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]