Vroeger, jaren geleden heeft hij actief aan wielrennen gedaan op wedstrijd niveau. Hij is zelfs nog district kampioen junioren van de noordelijke provincies geweest. We spreken met opticien Erik Geersing van Eye Wish Haren.  Tegenwoordig is zijn wielerpassie ook overgeslagen op zijn zoon.

“Mijn zoon is actief fietser bij noordelijke wielervereniging dus daarom nu ook nog heel erg betrokken met de sport. Hij fiets nu wedstrijden in de jeugd. Alles met wielrennen volg ik actief, niet alleen professioneel maar ook amateurs. Dus nu ook volop de Giro aan het volgen, toch een beetje hopen op Hollandse glorie van Dumoulin.

Vorig jaar Haren-Haren samen met mijn zoon gefietst, een super leuke vader zoon activiteit. Trouwens wat een verrassing dat Haren-Haren ons een heerlijke appeltaart aanbood. Een super initiatief om waardering terug te geven een sponsor. Het is ook bij ons vaak een brandstof tijdens onze fietstochtjes. We hebben ook speciale adressen voor koffie en appeltaart.

Naast appeltaart heb je als wielrenner ook goed zicht nodig. Hiervoor kun je bij mij terecht. Als fietsfanaten verkopen wij als een van de weinige in de regio fietsbrillen van Boll√©.  De beste wielerbril met of zonder glazen op sterkte.

Wij wensen jullie succes met de 5de editie van Haren-Haren.”