Haren-Haren trekt de spint aan voor meesterknecht Erwin Nijboer

Op donderdag 22 juni organiseert Haren-Haren een fietsclinic speciaal voor haar partners, sponsoren en ondernemende fietsers.

De clinic bestaat uit 2 delen. Eerst een instructie m.b.t. onderhoud en kleine reparaties aan de racefiets. Ook zullen enkele basistechnieken zoals sturen, remmen en schakelen aan de orde komen. Tevens tips & trucs voor het wisselen van een band, reparatie en onderhoud aan de fiets. Daarna een uurtje fietsen om rijtechnieken te oefenen, waaronder het veilig rijden in een groep en waaieren. De clinic wordt verzorgd door Bike Life Roden in samenwerking met Haren-Haren partners PlasBossinade advocaten en notarissen en Rabobank Stad & Midden Groningen.

Erwin Nijboer

Onder begeleiding Bike Life Roden en Erwin Nijboer zullen de partners van Haren-Haren een rondje fietsen. Hij was ploeggenoot van vijfvoudig Tour de France-winnaar Miguel Indurain. Eerder reed hij diverse jaren met sprinter Mathieu Hermans voor wie hij de sprints voorbereidde in de drie grote ronden. Daarnaast was Nijboer een uitstekende tijdrijder. Onder het fietsen zullen de Haren-Haren partners zijn verhalen horen over zijn fietsavonturen.

Programma

  • 17:00; ontvangst bij PlasBossinade/Notariaat Haren (Rijksstraatweg 217, 9752 CA Haren, boven de Rabobank) met een lichte maaltijd
  • 17:30; start onderhoudsclinic
  • 18:15; rondje fietsen
  • 19:15; terugkomst en napraat

Aanmelden

Deze fietsclinic is voor genodigden; partners, sponsoren en ondernemende fietsers. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je eigen racefiets, een basisconditie, een setje wielerkleding en een helm. Meedoen? Vul onderstaand contactformulier is, waarna je een bevestiging ontvangt voor deelname.

[si-contact-form form=’11’]

 

Partners

Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door NTFU, PlasBossinade Advocaten en Notarissen, Rabobank Stad & Midden Groningen,  Eye Wish Opticiens en Bike Life Roden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”65″ sortorder=”4172,4173,4175,4174″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”225″ thumbnail_height=”110″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”2″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


 
haren-haren 220315 15