Haren-Haren op de bres voor

Als je zeven keer valt, sta je acht keer op! Dit is het credo van de leden van het UMCG Handbike Team Groningen. 4 juli wordt een mooie dag om te fietsen tijdens Haren-Haren. Valide fietsers kunnen kiezen voor de 150 km of 80 km fietsroute over de prehistorische A1. Recreatieve fietsers kunnen deelnemen aan de sponsortocht van 20 km om samen op de bres te springen voor het UMCG Handbike Team Groningen.

Bewegen, motivatie, vriendschap, nieuw zelfvertrouwen & Samen overwinnen!

Overwinnen doet het team door de de Kaunertaler Gletscher in Oostenrijk te beklimmen! Een jaarlijkse Handbike Battle in Oostenrijk met 100 handbikers van revalidatiecentra uit heel Nederland.  Tijdens de Battle gaan de handbikers met ondersteuning van hun buddy naar boven. Om daar te komen heeft de organisatie een begroting van € 23.000 te dichten. Dit zijn kosten voor vervoer van trainingen op verschillende oefenlocaties, hotel- en campingovernachting, teamkleding, vervoer naar Oostenrijk, brandstof en overige kosten. Uw hulp is nodig om de kosten te dekken.

UMCG Handbike Team Groningen

Het team is een initiatief van het Centrum voor Revalidatie (Beatrixoord) en de Stichting Bewegen en Ademhalen (BEA) in Haren. Het team bestaat uit 25 personen, waaronder zeven handbikers, buddies, fysiotherapeuten, ergotherapeut, verpleegkundige, materiaaldeskundige en andere betrokkenen. De handbikers zijn divers in leeftijd (14-50+). De beperkingen zijn o.a. dwarslaesie, amputatie en aangeboren hersenletsel.

Gezocht sponsoring voor

Zij gaan ervoor en verdienen je steun! Melanie Helweg (14), Wybe Kloppenburg (55), Jan Westra (23), Bert Feijen (49), Gerard Hendriksen (48), Lars Mulderije (15) en Martijn Wiering (24). Zij richten hun leven helemaal opnieuw in door hun dwarslaesie. Ze zitten in een zeer ingrijpend traject, waarbij veel doorzettingsvermogen, motivatie en kracht nodig is. Steun ze in hun uitdaging. Doe mee aan de sponsortocht op 4 juli.

Sponsoren doe je zo

Deelnemers aan de fietstocht kunnen zich laten sponsoren door vrienden, familie, buren, collega’s en bekenden. U kunt natuurlijk zelf ook inleggen. Het inschrijfgeld per deelnemers bedraagt minimaal € 2,50 maar meer is natuurlijk altijd welkom! Het is tenslotte een sponsortocht! Inschrijving vindt plaats op de dag van het evenement zelf vanaf 10.00 uur. Om 10.30 uur vindt de start plaats.

Aanmelden

Via dit inschrijfformulier meld je je aan als deelnemer van de Handbike toertocht. Na de registratie van je aanmelding je een bevestiging.

* verplicht veld