Wethouder Paula Lambeck trots op Haren Magazine. Woensdag 1 juni overhandigde Jeroen de Grijs het door Stichting Haren-Haren gerealiseerde Haren Magazine aan Paula Lambeck. Ze was blij verrast met meer dan 70 pagina’s informatie over de gemeente Haren.

Haren heeft alles dichtbij. Een groene parel waar het mooi wonen is. Het Paterswoldsemeer waar je heerlijk  kunt recreëren. Het Noordlaarderbos een plek vol historie. De hotspots van De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Mode en specialiteiten om rustig een middag te snuffelen, te winkelen en te relaxen.

Het magazine is verkrijgbaar bij Boekhandel Boomker en de Bruna. Het ligt in de winkels en in het Clockhuys op de leestafel. Blader door het magazine en dan kan je toch alleen maar trost zijn op de Hondsrug, die je toelacht evenals de bewoners. Pak op 2 juli de fiets en doe je mee aan de internationale fietstocht Haren-Haren. En ervaar het gevoel van trots.

Op initiatief van Stichting Haren-Haren wordt op 2 juli voor de vierde keer gefietst van Haren in Nederland naar Haren in Duitsland en terug. Vanaf de Kerkstraat in Haren start de 170 kilometer lange wielerklassieker. Ook dit jaar is er weer een prachtige route uitgestippeld langs mooie natuur en culturele bezienswaardigheden. Uiteraard wordt er weer door het prachtige Hondsruggebied gefietst.

Haren Magazine 2016 is de derde uitgave die is gerealiseerd in samenwerking met Gemeente Haren, Dorpsfonds Haren en Geopark de Hondsrug.

  • Download magazine: klik hier
  • Vragen of adverteren? U kunt contact opnemen met Ronald Zuidema, 06 13045086