Klimaatgroep Holland, hoofdsponsor Haren-Haren!

Het begon allemaal op een zolderkamer in Middelstum… Klimaatgroep Holland, de trotse hoofdsponsor van Haren-Haren, ontstond uit een passie voor techniek op een zolderkamer. In 2005 begon Harry Vaatstra het bedrijf met de ontwikkeling van een innovatieve luchtbehandelings-techniek. Deze techniek combineert ventileren, koelen en verwarmen in één kast en is speciaal ontwikkeld voor de industrie, kantoren, food, retail en het onderwijs.

Het zolderkamertje werd al snel te klein voor Klimaatgroep Holland. Het bedrijf verhuisde naar een bedrijfspand in Groningen, waar we nu, 19 jaar later, nog steeds gevestigd zijn. Hier zijn we dagelijks druk bezig met projectenbegeleiding, tekenen, service, administratie en de meldkamer die op afstand het binnenklimaat bij onze klanten monitort en bijstuurt waar nodig. Onze buitendienst werkt op locatie bij klanten aan nieuwbouwprojecten, renovaties, service en onderhoud.

“Continu innoveren en ontwikkelen is ons motto en dat doen we met een sportief en hecht team waar successen worden gevierd met de hoofdletter V!”

Café de Zaak
Klimaatgroep Holland

Hoofdsponsor Haren-Haren

Waarom sponsoren wij Haren-Haren? Simpel! Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan mooie initiatieven en bij Klimaatgroep Holland houden we ook nog eens van fietsen! Dit is terug te zien in onze sponsoring van wielervereniging Oet Steem en onze deelname aan de Alpe d’HuZes 2023. Een gezond en duurzaam evenement waarbij we ook nog door onze eigen provincie Groningen kunnen fietsen? Daar verbinden wij natuurlijk graag onze naam aan!