Henk Buma uw regisseur op de woningmarkt

Henk mag zelf graag fietsen op de racefiets en heeft veel wielerfanaten in de familie en vriendenkring. Sponsoren van een fietsevenement voelt dan dicht bij huis

Ontzorgen. Dat is wat Henk Buma hoofdzakelijk voor jou doet. Of jij nu jouw woning wilt verkopen of op zoek bent naar een droomhuis, Henk is betrokken en staat voor jou klaar om hierbij te helpen en jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Het kopen of verkopen van een woning is voor jou waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid. Het lijkt heel simpel, maar er komt toch net altijd even meer bij kijken dan jij denkt. Door Henk in te schakelen, kies jij voor een betrokken en deskundige begeleiding van het gehele aan- of verkoopproces. Jij kiest voor een regisseur die samen met jou zorgt voor een optimaal resultaat.

Makelaardij Henk Buma is een modern makelaarskantoor waar voor elke woning een unieke marketing- en prijsstrategie wordt neergezet. Door middel van een gesprek en een uitvoerige analyse wordt de ideale strategie bedacht om uw woning te taxeren en te verkopen of aan te kopen.

Het kopen of verkopen van een woning blijft een bijzondere en belangrijke gebeurtenis waar veel emotie bij komt kijken. Een vrijblijvend gesprek biedt de mogelijkheid om af te tasten of de makelaar waarvan u denkt dat hij uw woning kan verkopen ook daadwerkelijk bij u past.