Medisch Centrum Zuid heeft als missie om in haar regio als een moderne, deskundige, onafhankelijke en toonaangevende fysiotherapiesportbegeleiding en trainingspraktijk te functioneren waarbij zij de cliënt een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit biedt.

Medisch Centrum Zuid is aangesloten bij De BlessurePraktijk, dit is een online service voor mensen die in het weekend geblesseerd raken en maandag graag als eerst gezien worden door een fysiotherapeut van Medisch Centrum Zuid. Dus heb jij in het weekend een (sport)blessure opgelopen en wil je graag

Medisch Centrum Zuid heeft twee locaties. Een praktijk is gevestigd in Groningen aan de Sportlaan, de andere praktijk is gevestigd in Haren aan de Mellenssteeg. Naast behandelkamers beschikken beide locaties over een ruime oefenzaal, deze is beschikbaar voor oefentherapie, de beweegprogramma’s en fysio-fitness, allen onder begeleiding en op afspraak.

Heeft u vragen over de praktijk of de disciplines, kom gerust langs op een van de locaties of u kunt ook altijd telefonisch contact opnemen.

Contactgegevens

Locatie Haren
Mellenssteeg 41A
9753 HL Haren

050-534 72 51
haren@medischcentrumzuid.nl

www.medischcentrumzuid.nl