Het fietsseizoen is weer begonnen en het team van Merels Wereld gaat ook weer los!

Door deelname aan Haren-Haren op zondag 1 juli 2018 blijven ze aandacht vragen voor het doel en de missie van hun Stichting Merels Wereld. Hun plan voor dit jaar is om het team “Merels Wereld” te laten groeien tot 2x het aantal deelnemers van vorig jaar (36 deelnemers).

De deelnemers van vorig jaar hebben naast een mooie ervaring ook een prachtig wielershirt als herinnering overgehouden. Dat gaan ze dit jaar overtreffen. Klik hier, en meer informatie over hun teamdeelname.

Doelstelling Stichting Merels Wereld

Merels Wereld streeft ernaar bekendheid te creëren omtrent longkanker met de ROS 1 mutatie en het bijdragen aan het verhogen van de overlevingskansen en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met longkanker met de ROS 1 mutatie.

Dit doen ze door aandacht en geld te vragen voor onderzoek naar longkanker en de ROS1 translocatie in het bijzonder wil de stichting bijdragen aan het verhogen van de overlevingskansen en betere kwaliteit van leven voor patiënten met de ROS1 translocatie. Lees meer op de website van Merels Wereld.

Het team van Merels Wereld doet mee aan Haren-Haren

Ook deelnemen als team aan Haren-Haren?

Ook dit jaar is het mogelijk om je als team in te schrijven voor deelname aan Haren-Haren. Ideaal voor bedrijventeams, wielerverenigingen of fietsvrienden. Schrijf je team bestaande uit minimaal 5 deelnemers. Klik hier voor meer informatie over teaminschrijving