Pech onderweg?

Update 25 juni 2014: De App is compleet vernieuwd in 2014 en hier te vinden. Vanaf maandag 17 juni 2013 is de innovatieve “Haren-Haren app” te downloaden via Apple Itunes voor je Iphone of via de Play Store de Android versie. Met de officiële Haren-Haren app kan de fietser onderweg snel en handig hulp vragen van de route-organisatie, zoals bij een lekke band of ander technisch mankement. De locatie van de fietser wordt op dat moment automatisch doorgegeven aan de route-organisatie en er kan direct telefonisch contact gelegd worden. Let op: de App functioneert alleen als je een dataverbinding hebt op je mobiel. In Duitsland moet je in geval van pech of een noodgeval vervolgens ook Dataroaming toestaan, anders heb je daar met je Nederlandse mobiel alsnog geen internettoegang. Veiligheid van de fietser is verzekerd door Haren-Haren app Ook wanneer een ongeluk heeft plaatsgevonden kunt u met de Haren-Haren app de hulp van de organisatie inschakelen. Is er sprake van een noodsituatie met letsel, dan kan ook direct voor het alarmnummer 112 gekozen worden. Een extra noviteit is het delen van ervaringen onderweg voor de organisatie en met de thuisblijvers. Een foto kan via Haren-Haren app worden gemaakt en direct worden verstuurd naar de organisatie. De organisatie wil foto’s van de deelnemers direct delen op het Ontmoetingsplein in Haren (NL) via computerschermen. Het initiatief komt van Jeroen de Grijs en Nick Smit, die met deze noviteit het plezier en veiligheid onder de deelnemers willen verhogen en een fun factor willen toevoegen. De app is ontwikkeld door Mark de Groot. De App heeft vier functies voor onderweg in de vorm van pech, SOS, 112 en foto

Pech

Wanneer u bijvoorbeeld een lekke band of ander technisch mankement heeft. Uw huidige locatie wordt op dat moment automatisch doorgegeven. De route-organisatie ontvangt uw signaal en u kunt telefonisch contact opnemen. De organisatie zal de materiaalwagen berichten om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

SOS

Ook bij een ongeluk of dingende hulp zonder letsel kunt u met de Fietsfestijn Haren-Haren App de hulp van de organisatie inschakelen. De organisatie zal dan de nodige ondersteuning bieden om u te helpen.

112

Is er sprake van een noodsituatie met ernstig letsel, dan verbinden we u direct door met het alarmnummer 112.

Foto

Ervaringen onderweg kunnen direct worden gedeeld met de organisatie en met de thuisblijvers. Maak dan met de Fietsfestijn Haren-Haren App een foto en deze wordt direct opgestuurd naar de organisatie. Tijdens het Fietsfestijn worden de gemaakte foto’s van alle deelnemers getoond op het Ontmoetingsplein in Haren (NL).

Pannen und Pech App

Ab Montag 17. Juni können Teilnehmer die “Haren-Haren App” downloaden für Iphone: Apple Itunes. Oder hier Play Store für Android. Mit dieser Haren-Haren app kann man unterwegs schnell und einfach um Hilfe “rufen” bei die Organisation, zum beispiel bei Reifenprobleme oder ein Unfall. Die genaue Position wird dabei automatisch weiter gegeben an die Organisation und man kann die Haren-Haren Notnummer anrufen. Im echten Notfall kann man von der App aus auch die Niederländische Notrufnummer 112 anrufen. Die App wird nur funktionieren wenn Sie eine Datenverbindung haben Auf ein Deutsches Handy muss man in den Niederlanden in ein Notfall also Dataroaming einschalten, sonst haben Sie keinen internetzugang und wird die App nicht funktionieren.