Met PIM Lease onbezorgd en onbevangen op de weg

In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, wat uw wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat u en uw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen.

PIM Lease is gespecialiseerd is in het zoeken en vinden van personen- en bedrijfsauto’s wereldwijd. Marko, Gerben, Patrick en Gerke merkten, dankzij hun verleden in de autolease, dat hun leasekwaliteiten werden gemist op de Noordelijke autoleasemarkt. Als PIM Lease zijn zij uw partner in mobiliteit door deze 3 PIM beloftes.

Ze schakelen snel

Ze gaan doelgericht te werk, omdat ze u snel op weg willen helpen. Vandaag gebeld is vandaag aan de slag voor een oplossing.

Ze zijn inventief

Eerst de auto, dan het papierwerk. Als ondernemers pur sang begrijpen ze dat u kansen wilt benutten en waarde wilt creëren. Het is voor hun geen probleem om geen langdurig contracten aan te gaan.

Ze zijn loyaal

Ze zijn er om u te ondersteunen bij uw mobiliteitsvraagstukken en benaderen u zoals ze zelf ook benaderd willen worden: eerlijk en oprecht.

PIM Lease kan ook uw partner In mobiliteit zijn. Uw wagenpark is hun zorg en verantwoordelijkheid. Met veel plezier, kennis en aandacht nemen de mensen van PIM Lease een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering uit handen.