PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland. Onze kennis is geconcentreerd in de stad Groningen. PlasBossinade is in het Noorden de organisatie met de meeste juridische experts en andere adviseurs onder één dak. Wij behartigen de juridische zaken van veel grote tot kleinere ondernemingen, overheden, instellingen en particulieren in Noord-Nederland en daarbuiten.

Aandacht voor uw belangen

Bij PlasBossinade werken advocaten, notarissen, fiscalisten èn bedrijfsadviseurs. Dat levert de meerwaarde op van multidisciplinaire specialistische belangenbehartiging op vele aandachtsgebieden. Het belang van onze klanten blijft niet beperkt tot een optimaal juridisch resultaat. Ook het fiscale en bedrijfseconomische kader is van belang, waaronder een gezonde afweging van kosten en baten. En een duidelijke, strategische en creatieve advisering met een realistische kijk op mogelijkheden en risico’s. PlasBossinade vormt voor u de relatie tussen recht en realiteit.

Onze aanpak

Bij PlasBossinade wordt kwaliteit en gedegenheid gecombineerd met een praktische en pragmatische aanpak. Hoogwaardig maar niet hoogdravend. Oplossingsgericht en vasthoudend. Onze klanten waarderen die aanpak. Dat uit zich in zeer bestendige relaties. U kunt op deze website referenties vinden van een aantal van onze klanten.

Kennis delen

Wij delen onze expertise graag met u, onder meer in seminars en lezingen en door middel van blogs, publicaties en nieuws.

Contactgegevens

Paterswoldseweg 804 9728 BM Groningen +31 (0)50 – 521 43 33 info@plasbossinade.nl www.plasbossinade.nl

PlasBossinade Haren-Haren