De eerste editie van de wielerklassieker Haren-Haren was memorabel. Ruim 150 kilometer in een bijna rechte lijn van het Nederlandse Haren naar het Duitse Haren en weer terug. Maar dan wel de hele terugweg een forse tegenwind. Het was een uitputtingsslag, maar de volhouders voelden zich bij terugkomst op het gezellige Raadhuisplein in Haren zeer voldaan en konden zich laven aan de beschikbaar gestelde spijzen en dranken.

Overwinnen van tegenwind

De parallellen tussen de wielerklassieker en PlasBossinade advocaten en notarissen liggen voor de hand. Thuis in de regio maar ook internationaal georiënteerd. Het leveren van een prestatie en het overwinnen van tegenwind is ons niet vreemd. Sterker, het is wat de mensen van PlasBossinade dagelijks doen. En het voldane gevoel na een volbrachte prestatie kennen we ook maar al te goed. De advocaten en notarissen leveren hun inspanningen uiteraard voor hun klanten, om juridisch te ontzorgen of te helpen om problemen op te lossen en geschillen te beslechten. PlasBossinade legt de relatie tussen recht en realiteit.

Sportieve partners

PlasBossinade was dan ook direct enthousiast toen zij in 2013 in aanraking kwam met het door Jeroen de Grijs en Ronald Zuidema ontwikkelde initiatief voor de fietstocht Haren-Haren en ondersteunde het initiatief van harte. De organisatie heeft met de eerste editie direct laten zien haar taak aan te kunnen een goed evenement neer te zetten. Dit jaar zijn er diverse verbeteringen en is een nog aantrekkelijker route uitgestippeld, waarbij Vesting Bourtange en Museumspoorlijn STAR worden aangedaan. Daarom is PlasBossinade ook in 2014 van de partij, als partner en met een team op de fiets. Nu alleen nog afwachten of de weergoden ons goed gezind zijn.

Kijk of lees meer over PlasBossinade advocaten en notarissen.