In 2013 werd de wielertour Haren-Haren voor het eerst georganiseerd. PlasBossinade geloofde direct in het concept en besloot te sponsoren. In 2017 vindt het fietsevent voor de vijfde keer plaats en de ambities zijn er om weer groter te worden en een nog beter event neer te zetten voor fietsers, ondernemers en andere betrokken. PlasBossinade is trotse sponsor.

De parallellen tussen de wielerklassieker en PlasBossinade advocaten en notarissen liggen voor de hand. Thuis in de regio maar ook internationaal geori├źnteerd. Het leveren van een prestatie en het overwinnen van tegenwind is ons niet vreemd. Sterker, het is wat de mensen van PlasBossinade dagelijks doen. En het voldane gevoel na een volbrachte prestatie kennen we ook maar al te goed.

PlasBossinade sportieve partners

PlasBossinade was dan ook direct enthousiast toen zij in 2013 in aanraking kwam met het door Jeroen de Grijs en Ronald Zuidema ontwikkelde initiatief voor de fietstocht Haren-Haren en ondersteunde het initiatief van harte. De organisatie heeft met de afgelopen vier edities direct laten zien haar taak aan te kunnen een goed evenement neer te zetten. Daarom is PlasBossinade ook in 2017 van de partij, als partner en met een team op de fiets. Er fietsen meer dan 10 mensen mee onder de vlag van PlasBossinade. We hebben er zin in!