Schadenet Bathoorn houdt u mobiel

Dit jaar is Schadenet Bathoorn, net als in 2019 sponsor van Haren-Haren. Dick Bathoorn, eigenaar van Schadenet Bathoorn is naast ondernemer ook wielrenner en sportliefhebber.

In zijn jongere jaren was hij een talentvolle wielrenner. Door een aanhoudende knieblessure moest hij zijn prille fietscarrière vroegtijdig beëindigen en werd ploegleider van de dames van de NWVG, met uiteindelijk ruim dertig dames. Als fietsfanaat en ondernemer vindt hij het mooi om Haren-Haren te steunen en hoopt hij zondag 5 juli ook mee te fietsen.

Allround zelfstandig schadebedrijf

Over zijn bedrijf zegt hij: ‘Wij zijn een allround zelfstandig schadebedrijf. Vanuit het bedrijf in Roden richten wij ons op het herstel van schades aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, waarbij de leeftijd, de grootte of het merk niet uitmaakt.

Na ons herstel, auto als nieuw

Het personeel doet er alles aan om de schade te herstellen zodat de auto er als nieuw uitziet. Het wassen van de auto én het afhandelen van de schade met de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij ontbreekt daarbij niet.

Complete en snelle afwikkeling

Een complete en snelle afwikkeling van de schade staat centraal.’ Bekijk het promofilmpje van 1 minuut.

In 1968 is Henk Bathoorn in Roderwolde begonnen met het bedrijf. In 2000 hebben zij het bedrijf uitgebreid van 750m² naar 1600m². Zij zijn een allround zelfstandig schadebedrijf. Verder werken zij samen met een aantal dealerbedrijven in de regio. Vrije garages, dus niet gebonden aan een merk, behoren ook tot onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn particulieren en fleetowners twee belangrijke doelgroepen.