Schutrups schoenen – verzorgingspost

Dit jaar doen de deelnemers van de 105 km en 165 km een nieuwe verzorgingspost aan in Exloo bij Schutrups, de schoenenspeciaalzaak van het Noorden!

Schutrups is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Op hoofdlocatie Exloo vind je de schoenenwinkel, maar biedt Schutrups ook voetzorg aan. Hier staan specialisten met ruime ervaring in onder meer podologie, podotherapie, sportpodologie, orthopedie en medische pedicure voor je klaar. Schutrups is tegenwoordig ook op andere locaties te vinden met de voetzorg, hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, (sport)artsen, diëtisten en sportpsychologen, dit allemaal zodat de beste zorg geleverd kan worden aan degenen die dat nodig hebben.

In de winkel hebben zij wel meer dan 100 topmerken zoals Durea, Floris van Bommel en Gabor, zo zijn er schoenen voor iedereen. Naast de alledaagse schoenen biedt Schutrups ook een uitgebreid assortiment aan wandelschoenen, sportschoenen en diverse kleding. Door het grote assortiment en het deskundige advies in de winkel krijg je jouw favoriete paar schoenen mee naar huis. Schutrups heeft ook een café, gewoon midden in de winkel! Hier kan je genieten van een gratis kopje koffie of een bakje thee terwijl je aan het wachten bent.

Café de Zaak
Schutrups Schoenen Exloo

Misschien heb je het al meegekregen, maar Schutrups heeft sinds kort ook een eigen wandelmerk gelanceerd genaamd Mountos, deze zijn herkenbaar aan de oranje zolen. Daarnaast biedt Schutrups al langere tijd een St. Pauli assortiment aan, deze wordt steeds uitgebreid met nieuwe producten zoals koffers, lampen, petjes en nog veel meer. Leuk om te weten: St. Pauli is kampioen geworden in de Bundesliga 2. en zal dus in de Bundesliga te zien zijn volgend seizoen.

Naast de voetzorg en schoenenwinkel organiseert Schutrups talloze evenementen die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden en eventueel voor aan te melden. Proef de unieke sfeer die Schutrups te bieden heeft en geniet van de leukste evenementen en mooiste producten. Schutrups combineert de juiste zorg en de juiste schoenen, door goed advies te geven en de tijd voor je te nemen.