Sportsponsoring is voor ons als liefhebbers heel logisch

Als Bossers & Cnossen willen wij investeren in de toekomst en maatschappelijk betrokken zijn. Met ons sponsorbeleid maken wij duidelijke keuzes; lokale maatschappelijke initiatieven, onderwijs en sport.

Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, daarnaast vergroot sport de samenhang en de binding met de maatschappij. Sport is wat ons betreft een ideaal platform om Bossers & Cnossen te presenteren. Haren – Haren sponsoren wij voor het 4e jaar op rij.

Wat krijgen wij ervoor terug?

Een sportieve lading energie van de collega’s die mee fietsen! Via het netwerk van Haren – Haren worden er over en weer leuke contacten gelegd, daarnaast is het mooi om in verschillende nieuwsberichten en foto’s onze naam en logo terug te zien. 

“Naast dat we de wielerklassieker sponsoren, hebben we er een sportieve netwerkclub bij”.

De netwerkbijeenkomsten georganiseerd door voorzitter Jeroen de Grijs zijn kleinschalig en bevatten altijd een clinic of bijzondere spreker, we hebben er dan ook een sportieve netwerkclub bij. 

Binnen Bossers & Cnossen stroomt het fietsbloed bij meerdere collega’s door de aderen. We lichten er graag twee uit:

Haren-Haren Bossers & CnossenHaren-Haren Bossers & Cnossen

Edwin Nieborg
Verkoop binnendienst 

  • Fietst sinds: op mijn zestiende mijn eerste Gitane racefiets gekocht voor ƒl 395,- , sinds een jaar of vijf weer vaker op de racefiets te vinden.
  • Aantal keer Haren-Haren: 2017 was mijn eerste keer, absoluut voor herhaling vatbaar.
  • Voorbereidingsritueel: Ik fiets regelmatig op de zondag met een aantal andere fietsmaatjes een ronde van circa 65 km en op een doordeweekse avond een rondje van 40 km. In de winter houd ik mijn conditie bij door op de fiets naar mijn werk te gaan en train ik af en toe op de Tacx.
  • Bijzonderste ervaring: vanaf Haren Duitsland hadden wij volle bak tegen, na circa drie uur met een hartslag van 160+ trapte ik mijn ketting kapot. Binnen een aantal minuten kwam er een EHBO busje langs met de vraag of ik een lift wilde. Ondanks de ontzettende benzinelucht, de bus was tenslotte beschikbaar gesteld door Bartelds Hoveniersbedrijf, zat de achterbank toch wel erg comfortabel. Mijn fiets werd bij de finish nog vakkundig gerepareerd door Kapma senior (van Bikelife Roden). Nogmaals bedankt hiervoor! 😉
  • Tip voor de wedstrijddag: Zorg dat je op tijd binnen bent zodat je op het terras bij de finish, onder het genot van een biertje, kunt genieten van de prachtige muziek.

 

Marten van Vliet
Directeur

  • Fietst sinds: In 2014 begonnen door Jeroen de Grijs. Als voorbereiding op de Finland Ice Marathon moest ik van Jeroen 100 km in vier rondes van 25 km fietsen, mentale training. Ongetraind ben ik op een mountainbike gestapt en met wind tegen gaan fietsen. Het heeft gewerkt.
  • Aantal keer Haren-Haren: In 2017 voor het eerst meegefietst.
  • Voorbereidingsritueel: Pasta stapelen 🙂 Naast trainingsrondjes in de weekenden maak ik tijdens kantoortijden kilometers op mijn deskbike.
  • Mooiste ervaring: Op kop tegen de wind in door het Drentse landschap “beuken”: prachtig gevoel!
  • Tip voor de wedstrijddag: Niet zozeer op tijd rijden, maar gewoon genieten van deze prachtige tocht!