Dit jaar vindt er een verschuiving plaats van de start-finish van Haren-Haren ten opzichte van de voorgaande jaren. De afgelopen drie edities werd er gestart vanaf het Raadhuisplein. Dit jaar wordt er ongeveer 250 meter verderop gestart, namelijk in de Kerkstraat. De inschrijving vindt daarom ook op een andere locatie plaats, dit zal gebeuren voor ’t Clockhuys wat zich aan de Kerkstraat bevindt. Uiteraard kan er voor de start weer genoten worden van een vers bakje koffie en krentenwegge. In ’t Clockhuys is ook een speciale heren- en dameskleedkamer ingericht.

De inschrijving start om 7:30. De Haren-Haren 170 km start om 8:30, Haren-Haren 100 km start om 9:00 en de speciale Lange Haren damestocht start om 9:30.

Tijdens en na de tocht kan er genoten worden van entertainment op het plein voor ’t Clockhuys. Muziek zal worden verzorgd door Bert Heerink en DJ Jesse! DJ Jesse zal de hele dag op het Clockhuysplein aanwezig zijn. Bert Heerink & Friends zullen optreden van 13:30-16:30.

Haren-Haren ook live te volgen! Via de volgende link kun je alles wat er gebeurd op het plein in de Kerkstraat live mee zien: http://camera.northeurope.cloudapp.azure.com:8005/control/userimage.html