Verstrekt zijn naamsbekendheid op een zichtlocatie door vermelding van haar logo en naamsvermelding op een spandoek.

Uw geld. Ons werk! U bent ondernemer en daarvoor hebben wij respect. En wij vinden ook dat u moet kunnen ondernemen en dat is nu juist de gedachte achter onze visie, U onderneemt en wij ontzorgen!

Met andere woorden: “uw geld is ons werk!

Wat betekent dat in de praktijk?

U heeft om verschillende redenen gekozen om ondernemer te worden, bijv. uw talenten volledig kunnen ontplooien, uw grenzen verleggen, uw dromen waarmaken, een gevoel van vrijheid creëren etc. Maar zodra u bent gestart wordt u al geconfronteerd met allerlei zaken waarom u juist geen ondernemer bent geworden, namelijk regelgeving, boekhouding, jaarrekeningen, salarisadministratie, financieringperikelen, debiteurenbeheer etc.

En daarin kunnen wij toegevoegde waarde leveren. Wij hebben namelijk de kennis en kunde om u op al deze gebieden te begeleiden en te ondersteunen. Uw geld is ons werk. De accountants en adviseurs van Stetler willen graag uw partner zijn bij het zaken doen en het realiseren van financiële-, fiscale- en organisatorische wensen. Wij werken voor u als ondernemer. Uw belangen staan voorop.

Contactgegevens

Meerweg 141
9752 XA Haren Gn

050–5798451 of 0800–STETLER
info@stetler.nl

www.stetler.nl