Stetler is synergie, passie, state of the art en geeft comfort

Stetler Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 2004 waarbij de focus destijds lag op het coachen en ondersteunen van de ondernemer. De naam Stetler is afgeleid van het bekende duo “Statler & Waldorf”; het grijze duo van de muppetshow, dat vanaf het balkon kritisch gadeslaat wat er allemaal op het podium afspeelt. Deze metafoor staat ook voor onze dienstverlening; kritisch mee kijken met de ondernemer maar tegelijkertijd het plezier ook niet uit het oog verliezen.

Inmiddels zijn we na ruim vijftien jaren een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waarbij nog steeds het plezier in het werk en met onze klanten voorop staat. Onze kernwaarden beschrijven het beste waar we voor staan:

Synergie: samen bereiken wij meer
Passie: gedreven en enthousiast
State of the Art: innovatief en vooruitstrevend
Comfort: doen wat wij beloven en proactief meedenken

Van oudsher heeft Stetler zich altijd al aangetrokken gevoeld tot het midden- en kleinbedrijf;. Het gaat veelal om ondernemers, al dan niet vanuit familiesfeer opgezet, die met een beperkt aantal werknemers een bepaalde niche van de markt willen bedienen met een eigen persoonlijk concept en filosofie.

Vanuit onze eigen praktijk zien wij regelmatig deze ondernemingen doorgroeien van een klein- naar een midden bedrijf met alle uitdagingen die daarbij horen. Natuurlijk zien we deze beweging ook in omgekeerde volgorde met ook hier de nodige uitdagingen. Deze dynamiek van het ondernemen spreek ons aan en daagt ons uit om ons vak in de breedste zin van het woord uit te oefenen.

Daarnaast is Stetler vanaf 2014 zich in toenemende mate gaan specialiseren op het gebied van advisering en begeleiding van (para-) medici en kent inmiddels ook een volwaardig team dat zich specifiek richt op deze doelgroep. Deze doelgroep, of het nu gaat om een medisch specialist, tandarts, huisarts of fysiotherapeut, kent haar eigen uitdagingen.

Inmiddels hebben we, in lijn met onze kernwaarden, een aantal handige tools geïntroduceerd die het inzicht in uw onderneming verduidelijken en de administratie daarvan vereenvoudigen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?