Topsport op paralympisch niveau

Dat de handbikers van UMCG Centrum voor revalidatie Beatrixoord al enkele jaren aan de start van wielerklassieker Haren-Haren verschijnen, dat weet u waarschijnlijk al. Maar wist u ook al dat sportcomplex BEA sinds eind vorig jaar Paralympisch Centrum Noord is geworden?

Met deze ontwikkeling is het eerste Regionale Talent Centrum voor paralympische sporters in Nederland geopend.

De top(talenten) van de Nederlandse paralympische handbikers traint hier om in de (nabije) toekomst een gouden plak op dé Spelen te veroveren. Haren-Haren wenst deze talenten alvast een fantastisch paralympisch jaar toe.

De Paralympische Spelen worden dit jaar in Parijs georganiseerd. Tussen 28 augustus en 8 september komen zo’n 4.400 sporters uit 182 landen bijeen in de Franse hoofdstad om te strijden om de hoogste eer.

Ouder-Kind 50km

Voor iedereen!

Als organisatie van Haren-Haren zijn we trots dat we samen met alle vrijwilligers, onze partners en sponsoren al tien edities duizenden mensen op de been – of beter gezegd – op de fiets hebben gebracht. En wat het voor ons extra mooi maakt, is dat we ieder jaar weer oude bekenden én nieuwe gezichten zien.
Van beginnende fietser tot doorgewinterde koersfanaat, van solorijder tot fietsende familie, van (klein)kind tot (groot)oud(er) en van racefietser tot fietser met beperking op de handbike. Haren-Haren is voor iedereen. Dus ook voor jou!

Schrijf je snel in en fiets mee op zondag 7 juli. De inschrijving is geopend!