De Easy Bits voor de start worden aangeboden door Bakkerij Haafs

Wij spraken met Meester Boulanger Wilfred Haafs, Haren-Haren partner van het eerste uur. Haren-Haren begint met de inschrijving onder het genot van een kop koffie met krentenwegge of een Easy Bits van Bakkerij Haafs.

Een heerlijke uitlaatklep, zo kun je fietsen voor mij wel noemen. In mijn vrije uren ben ik vaak op de fiets te vinden de mountainbike of racefiets. Gewoon lekker trappen en gaan zoals ik als een zeer actief fietser het liefst doe. Momenteel ben ik hard aan het trainen om over een paar weken op de mountainbike de Transalp te fietsen. Dit is een uitdagende meerdaagse fietstocht dwars door de Alpen.

Voor mijn werk als Meester Boulanger is fietsen een heerlijk uitlaatklep!

Daarnaast heeft sport een persoonlijke relatie met mijn werk als Meester Boulanger, in beide streef ik naar het hoogst haalbare en wil ik het best mogelijke resultaat behalen. Wat ook nog een leuke link met fietsen is en Bakkerij Haafs; we zijn op dit moment bezig met het opzetten van Haafs Online, een applicatie waarbij u snel en gemakkelijk uw brood kan bestellen en deze de volgende dag per fietskoerier thuisbezorgd krijgt. Deze fietskoeriers van cycloon racen dan met ons heerlijke brood naar u thuis of op kantoor.

Appeltaart zit soms wel bij de fietstochten in, maar niet te vaak hoor want daar fietsen we eigenlijk te fanatiek voor. En daarnaast is er natuurlijk niks lekkerder dan onze eigen appeltaart ;).

Ge├»nspireerd en nieuwsgierig … lees meer op: www.bakkerijhaafs.nl