Giao Bikes: gedreven door resultaat, gevormd door avontuur

Waar denk jij aan bij de woorden: Pure passie? Inderdaad, aan Giao Bikes in Roden. Dé wielerzaak voor jou en je fiets als je het beste uit jezelf wil halen. Kopmannen Stefan Poutsma en André IJbema staan voor je klaar om jouw fietsdromen werkelijkheid te maken.

Met hun eigen concept zorgen ze ervoor dat je helemaal tevreden de deur uitfietst. Tijdens een bikefit wordt samen met jou de meest optimale fietshouding bepaald en ontwerp je je eigen op maat gemaakte fiets, inclusief de beste onderdelen. Ook de kleur van je fiets bepaal jezelf! Wil je meer dan een custom bike? Dat kan. Reparaties en onderhoud aan je fiets doen ze met alle liefde.

Begint jouw fietshart al sneller te kloppen en wil je meer weten over hoe Stefan en André jou kunnen helpen? Kijk dan snel op hun website Giao Bikes.

Lees ook het interview met Stefan Poutsma. Wielerfanaat pur sang!

Café de Zaak

Dé zaak voor jou en je fiets. Zij staan klaar voor elke fietsfanaat. Vanaf het opstappen tot en met de laatste bittere kilometers. Want zij beginnen bij het begin: jouw fietshouding. Vanuit een bikefit bouwen ze de fiets op. Een fiets die 100% past bij jou, jouw prestaties – en bovenal – jouw wensen. Ready? Set. Giao!